Abduktio: Abduktio (LP)

14,90 

Abduktio: Abduktio
LP
CRI076, Combat Rock, 2009
45 RPM mini-LP

Varastossa

Kuvaus

Abduktio: Abduktio
LP
CRI076, Combat Rock, 2009
45 RPM mini-LP

A1          Holidays In Kabul           

A2          Mää En Tahdo Olla Punk            

A3          Banned In Ylöjärvi

Written-By – Bad Brains

A4          Perustuu Tositapahtumiin (The Left Right Song)

B1          Saman Meren Rannalla

B2          Kaikki Ihmiset Rakastavat Rahaa

Written-By – Daniil Kharms

B3          かぶき Girl

Written-By – Descendents

B4          Griller (Nyt Maustetaan Pääministeri Matti Vanhanen) 

B5          Abduktio Vs. Kansainvälinen Kassakriisi

Vuonna 1998 viisi ylöjärveläistä nuorta lopetti bändin nimeltä Jääkaappi-Pakastin, ja tilalle syntyi yhtye nimeltä Abduktio. Kirpputorihardcoreksi nimitelty yhtye vakuutti monet yhdistelemällä raivokkaassa hardcore punkissa poikkeuksellista melodiantajua, oivaltavaa progressiivisuutta ja mieleenpainuvia sanoituksia.
Yhtyeen kulmakivi oli kitaristi ja yhtyeen kapellimestariksi nimitetty Jukka ”Zuge” Laajakallio. Kun Laajakallio kuoli vuonna 2011 sairastettuaan vaikeaa masennusta, loppui myös Abduktion tarina.

Sami Lindforsin, Vilma-Lotta Lehtisen ja Saara Tuomisen tekemässä Maailmanloppua odotellessa -dokumenttielokuvassa seurataan yhtyettä vuodesta 2015 lähtien, kun sen jäsenet palaavat vielä kerran Abduktiona yhteen äänittämään neljä Laajakallion kuoleman myötä kesken jäänyttä kappaletta. Elokuva kertoo yhtyeen tarinan, mutta ennen kaikkea se kertoo yhdessä kasvamisesta, ystävyydestä ja sen menettämisestä, surutyöstä.

Noin 80-minuuttinen elokuva sekä Abduktion livetallenteet vuosilta 2009, 2012 ja 2017 tulevat myöhemmin vuonna kaikkien nähtäväksi Youtubeen.

Lisätiedot

Paino 0,301 kg (kilogramma)