Loose Prick: Kouvola Calling (CD)

14,90 

Loose Prick: Kouvola Calling
CD
HILL-058, Hiljaiset Levyt, 2018

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HILL-058 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Loose Prick: Kouvola Calling
CD
HILL-058, Hiljaiset Levyt, 2018

1. Yö ei tuu koskaan mua lähelle
2. Kaupunki peittyy taas pimeään
3. Sinä uinuja
4. Valkoiset sotilaat
5. Etkö rakastaisi, että joku rakastaisi
6. Kaupunkielämää
7. Ota mua kädestä
8. Mä en jaksa enää

SCUM RADION LEVYSUOSITUS KEVÄÄLLE: LOOSE PRICK KOUVOLA CALLING -CD

Loose Prickin ” Kouvola Calling” -livelevy lyö tiskiin vahvan näytön pitkän tien kulkeneen bändin nykykunnosta.Se niputtaa myös fiilikset viime syksynä tehdyltä ” Kouvola Calling” -kiertueelta, jolla olivat mukana myös kaksi tällä hetkellä varsin trendikkään Kouvola-rockin räjähdysherkimmät bändit: Kivesveto Go-Go ja Have You Ever Seen the Jane Fonda VHS?

Kouvola Calling” -levyllä Loose Prick on elämänsä vedossa. Bändi tykittää omat suomipunkin klassikkonsa pallolaajennetulla sydämellä ja vuosien varrelta hankitulla näkemyksellä. Nyt julkaistava levy on omistettu punkille, punkkareille, suurille sydämille ja avoimille mielille. Ennen kaikkea se on omistettu kotikaupunki Kouvolalle.

Loose Prick on ollut 40 vuoden olemassaolonsa ajan läsnä. Enemmän tai vähemmän. Sen soittajat ovat toki olleet mukana lukuisissa muissakin bändeissä ja tehneet musiikkia runsaasti omillaan. Punkin myötä syntynyt veljeys on kuitenkin pitänyt varsinkin bändin perustajajäsenet (The Original Three) Pauli Johanssonin, Jussi Kylliäisen ja Tami Rannan ajatukset ja värähtelyt samalla taajuudella.

Vuosi 2014 oli omalla tavallaan käänteentekevä Loose Prickille. Bändi houkuteltiin mukaan Kouvolan Jättömaa -festivaaleille ja siellä Loose Prick syttyi uuteen liekkiin. Jättömaalta alkaneella ” Miksei Ne Vois Kuolla” -kiertueella bändi soitti pitkän uransa parhaita keikkoja, muun muassa Helsingin Tavastialla.

Vuosi 2016 oli jäädä yhtyeen viimeiseksi, kun alkuperäisiin Loose Prick-soittajiin kuulunut basisti Jussi ”Voude” Voutilainen menehtyi keväällä 2017 lyhyen sairauden uuvuttamana. Punkin juhlavuoden, Stupido Twinsin Joose Berglundin ja uuden basistin myötä Loose Prick kokosi kuitenkin rivinsä vielä uudestaan.

Tänään kuusimiehisessä Loose Prickissä on mukana alkuperäinen The Original Three: Pauli Johansson (laulu), Jussi Kylliäinen (kitara) ja Tami Ranta (rummut). Heidän lisäkseen rivissä on jo luottokitaristiksi itsensä soittanut Petteri Rautiainen (mm. Maho Neitsyt) ja pari vuotta mukana ollut kosketinsoittaja Pasmo Riihelä (mm. Maanalainen Flanelli). Myös uudella basistilla Juha Rantapurolla on juurensa syvällä äänekoskelaisessa punkissa (Henkinen Krapula).

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)