Ale!

Paleface: Mull’ on lupa (12″)

Alkuperäinen hinta oli: 9,90 €.Nykyinen hinta on: 7,92 €.

Paleface: Mull’ on lupa
LP
EXOS151
2014

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): EXOS151 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Paleface: Mull’ on lupa
LP
EXOS151
2014

 

A
1. Mull’ on lupa
2. Mull’ on lupa (Instrumental)
3. Mull’ on lupa (Physics Drum’n Bass Remix)

B
1. Ikivanhat tekosyyt (Junk Room Afrobeat Marathon)

Life’s a Bitch, mutta Paleface taistelee sen lutkan puolesta

Suomiräpin sanavalmis pioneeri ja väsymätön monitoimimies Karri “Paleface” Miettinen palaa vihdoin soolotuotantonsa pariin! Mull’ on lupa enteilee seuraavaa Palefacen syksyllä julkaistavaa sooloalbumia.

Kappale esittelee taiteilijan entistä kantaanottavampana ja ajankohtaisena. Biisi on saanut inspiraationsa viime aikojen levottomuuksista ja yhteiskunnallisesta liikehdinnästä. Suomen itsenäisyyspäivän Kiakkovierasjuhlien, vapun mielenosoitusten sekä itänaapurimme ja Ukrainan edesottamukset tulevat viiltävän analyysin alle. Pääkysymykseksi nousee kansalaisoikeuksien ja demokratian vaaliminen nyky-yhteiskunnassa pienen pettyneen ihmisen näkökulmasta.

Mull’ on lupa jalostaa Palefacen otetta folkin ja räpin saumattomana yhdistelijänä. Haikeatunnelmaisen mutta äkäisen kappaleen vastapainoksi kuullaan kokuttavan kertosäkeen lomassa Yonan ääntä, joka saa aikaan vapautunutta ja toiveikasta tunnelmaa. Kuulostaa jopa siltä, että Karri Kalpeanaamsata on kehittynyt suomenkielinen Bob Dylanin ja Chuck D:n reinkarnaatio, jollaista jokainen kylä tänä päivänä tarvitsee!

Kappaleen sanoma on julistava ja ajatuksia herättävä, minkä takia se tulee varmasti jakamaan mielipiteitä. Se kuuluukin asiaan, sillä tätä tehoa ei ole lupa väistää!

– Juhani Kenttämaa

Lisätiedot

Paino 0,301 kg (kilogramma)