Nylon 66’ers : Zum Teufel, Baby (CD)

9,90 

Nylon 66’ers : Zum Teufel, Baby
CD
HITCD 6, Stupido Records, 1995

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HITCD6 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Nylon 66’ers : Zum Teufel, Baby
CD
HITCD 6, Stupido Records, 1995

1 Holiday In Cambodia
2 Oxygen
3 The Love Test (Buljago Baby)
4 Soul Dressing
5 Trans Europe Express
6 Bossanova Baby
7 Cantina Band
8 Funky Town
9 The Model
10 Disco Orgasm (Funky Smell)
11 Hands Up
12 Pop Corn
13 People Make The World Go Round
Bonus
14 Bossanova Baby (Volleyball Comets Mix)
15 Music For Toyota Corolla

Nylon 66’ers on 1990-luvun alussa perustettu, instrumentaalista rockia soittava turkulainen yhtye, joka on tehnyt puolen tusinaa albumia. Sen jäseniä ovat 2010-luvulla olleet Perttu Hemminki (sähköurut ja muut kosketinsoittimet), Peter Nordlund (sähkökitara), Petri Viitala (saksofonit), Hoss Siivonen (basso), Teho Majamäki (lyömäsoittimet) ja Mikko Mielonen (rummut). Esiintymisissään ja levytyksissään se on käyttänyt vierailevia laulusolisteja, kuten Marjut Fabritius, Ciaran O’Reilly, Mark Odom, Pelle Miljoona ja Maunu.

Yhtye sai alkunsa 1990-luvun taitteessa esikuvanaan Booker T. & the M.G.’sin instrumentaalinen rhythm and blues. Yhtyeen alkuperäiskokoonpanossa soittivat Perttu Hemminki (sähköurut), Hoss Siivonen (basso), Matti Wahlsten (sähkökitara) ja Pekka Eskelinen (rummut). Yhtyeen tyylikirjo on laajentunut vuosien varrella rhythm and bluesista rockiin, diskoon, souliin, jazziin, teknoon, latinalaisrytmeihin ja heavyyn.

Helsingin Sanomien Ilkka Mattila luonnehti yhtyettä 1990-luvun keskivaiheilla acid jazzia ja Spede-huumoria yhdisteleväksi provokatiiviseksi kokoonpanoksi, jonka urkuvetoinen instrumentaaliohjelmisto koostuu enimmäkseen sovituksista muiden artistien tunnetuksi tekemistä kappaleista.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)