Eyewitness: Paska Sukupolvi (LP)

6,90 

Eyewitness: Paska Sukupolvi
LP
Mögähead – MÖGÄ 25, Räkälevyt – RAKA025, Finland, 2020
45 RPM, mukana 2 liitettä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MÖGÄ 25 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Eyewitness: Paska Sukupolvi
LP
Mögähead – MÖGÄ 25, Räkälevyt – RAKA025, Finland, 2020
45 RPM, mukana 2 liitettä

A1 Ei Lupaa

A2 Kokoomusnuoret

A3 Hard-Korea

A4 Pahoinvointi

B1 Konttorirotta

B2 Järjetöntä Pakkovaltaa

B3 Paska Sukupolvi

B4 Konekiväärillä Maailmaa Muutetaan

Raisiolainen 2011 perustettu punkretkue Eyewitness sulki suunsa jo vuosia sitten. Yhtyeen joutsenlauluksi jäi jo 2014 äänitetty EP Paska sukupolvi.

Bändin linjana voisi sanoa olleen peruspunkin ja hc-ryminän välimaaston. Bändi ei siis ollut sitä suoraviivaisinta kaahausta, mutta ei se liikaa jarruakaan painellut. Siinä missä Kokoomusnuoret ja Konekiväärillä maailmaa muutetaan ovat levyn näennäisesti sävykkäintä osastoa, niin Konttorirotassa paiskotaan sylkeä sinne tänne. Laulussa on punk-asennetta ja sounditkin ovat varsin selkeät.

Ja koska ollaan punk, pitää olla vahva mielipide asiaan kuin asiaan. Osansa siis saavat ne tyypilliset kohteet kuten keikkapaikkojen puute, kokoomus, oikeisto, systeemi, oravanpyörät, pahoinvoinnit ja niin edelleen. Kaikessa asia esitetään melko yksinkertaistetun uhon läpi ilman itseironiaa. No, sopivassa nousukiidossa ajatusvirrat koetaan putken läpi ja kuten biossakin todetaan, asiat kanavoituvat nykyään eri tavoin.

Mutta ei Paska sukupolvi ole silti levynä muita heikompi, vaikka persoonattomuutta siltä löytyy vaikka muillekin jakaa. Vaikka musiikillinen sisältö on rakennettu kierrätyspalikoista, kokonaisuudessa on rullaavuutta jonka turvin levyn vajaa vartti sujuu sujuvasti ilman elohiirtä silmässä.

– Janne Rintala, Imperiumi

Lisätiedot

Paino 0,301 kg (kilogramma)