Molchat Doma: Belaya Polosa (LP)

31,90 

Molchat Doma: Belaya Polosa (LP) ilmestyy 6.9.

01 – Ты Же Не Знаешь Кто Я / Ty Zhe Ne Znaesh Kto Ya (translation: You Don’t Know Who I Am)
02 – Колесом / Kolesom (translation: By The Wheel)
03 – Сон / Son (translation: Dream)
04 – Белая Полоса / Belaya Polosa (translation: The White Stripe)
05 – Безнадежный Вальс / Beznadezhniy Waltz (translation: Hopeless Waltz)
06 – Черные Цветы / Chernye Cvety (translation: Black Flowers)
07 – III
08 – Не Вдвоем / Ne Vdvoem (translation: Not Together)
09 – Я Так Устал / Ya Tak Ustal (translation: I’m So Tired)
10 – Зимняя / Zimnyaya (translation: Winter Song)

Ilmestyy: 6 syyskuun, 2024
Tuotetunnus (SKU): SBR345LP Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Suuressa kansainvälisessä suosiossa oleva valkovenäläinen Molchat Doma julkaisee uransa neljännen albumin Belaya Polosa 6. syyskuuta Sacred Bonesin kautta. Julkistuksen yhteydessä on yhtye tarjoilee levyltä ensimmäisen singlen Son sekä Bryan M. Fergusonin ohjaaman musiikkivideon. Suomessa pari vuotta sitten esiintynyt yhtye tekee odotetun paluun alkutalvella, kun he nousevat Helsingin Kulttuuritalon legendaariselle lavalle 11. marraskuuta.

Yhtyeen läpimurtoalbumi Monument ilmestyi vuonna 2020. Levy seurasi muun muassa TikTokin kautta suosioon nousseita hittejä Судно (БорисРыжий), Тоска ja Клетка, joita on tänä päivänä kuunneltu yhteensä satoja miljoonia kertoja.

Molchat Doman synthwave- ja post punk -vaikutteinen ulosanti tarjoaa musiikillista vastinetta brutalismin betoninharmaalle ja mahtipontiselle arkkitehtuurille. Vuoden 2020 läpimurron jälkeen yhtye on kokenut suuria muutoksia – kolmikon elämä on riudutettu juuriltaan heidän muuttaessa pois Minskistä Los Angelesiin, ja kaiken tämän myllerryksen aikana he ovat esiintyneet loppuunmyydyillä keikoilla ympäri maailmaa ja valmistelleet tulevaa levyä. Molchat Doma on elävä todiste muutoksesta keskellä vaikeita aikoja, ja Belaya Polosa -albumi reflektoi viime vuosien aikana koettuja elämänmuutoksia. Soundillisesti albumi on rakkauskirje 1990-luvun digitaaliselle sykkeelle teknovaikutteiden saattelemana.

“‘Son’ sävellettiin ennen kuin jokainen meistä koki merkittäviä elämänmuutoksia, kuten muuton uuteen ja tuntemattomaan maahan. Se kuvastaa kaiken tutun tuhoutumista. Videolla pyritään vangitsemaan vallitseva tuntemattomuuden tunne, kun tietää, ettei vanhaan elämään ole enää koskaan paluuta”, yhtye kommentoi kappaletta.