Antti Autio: Kaikki talot huojuu (LP)

27,90 

Uusintapainos!
Antti Autio: Kaikki talot huojuu
LP
SOIT171, Soit Se Silti, 2022

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SOIT171-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Antti Autio: Kaikki talot huojuu
LP
SOIT171, Soit Se Silti, 2022

1. Kaikki talot huojuu

2. Kaikki hyvin

3. Tuhansien öitten läpi

4. Pihkassa

5. Onko liian myöhä

6. Hukkasin sut

7. Lisää ääntä

8. Linnut jotka löytää aina kotiinsa

9. Romukasa

10. Kaunein sana maailmassa

11. Raili

12. Muistitko?

Antti Aution odotettu, kolmas studioalbumi Kaikki talot huojuu julkaistaan 11.3.2022. Se on levy mielen ja yhteiskunnan seinien huojumisesta, rakkaudesta ja rakastamisen pelosta sekä rohkeudesta, jota tarvitsemme selviytyäksemme tästä mieliämme ruhjovasta ajasta.

Albumin materiaali on syntynyt vuoden 2021 aikana, jolloin sekä monen mieli että yhteiskunta ympärillämme on huojunut. Kappaleissa soi elämän epävarmuus ja menettämisen pelko, mutta myös turhautuminen alatijylläävään pandemiaan, ilmastokriisiin ja poliittiseen ilmapiiriin.

Ajattelen, että nykyajan tilanne luo ihmisen mielelle valtavan kognitiivisen dissonanssin. Pyrimme siis vakuuttamaan itsellemme, että kaikki on hyvin, vaikka tiedämme, että ei todellakaan ole, Autio sanoo.

Ratkaisuksi albumi ehdottaa rohkeutta, lisää ääntä, kollektiivista voimaa ja rakkautta. Lopulta kantavana teemana onkin rohkeus.

– “Olkaa rohkeita” oli isoäitini viimeisiä sanoja hänen kuolinvuoteellaan, artisti kertoo. – Tämän jälkeen olen pyrkinyt tekemään elämässäni rohkeita valintoja. Olkoon tämä levy yksi niistä.

Lisätiedot

Paino 0,301 kg (kilogramma)